onsdag 21 augusti 2013

DIY frossa

Ett litet DIY projekt. Visar er i nästa inlägg när allt blir färdigt.

Hej!

Uhhh, så länge det har stått stilla här på bloggen. Ni undrar kanske varför jag tog en så himla lång bloggpaus. När jag tittar tillbaka, vet jag faktiskt inte, finns inget specifik anledning men jag minns att jag inte hann med jobb, familj och bloggande. Inspirationen bubblade inte längre och den roliga känsla att blogga var borta.

Nu har jag vilat mig ordentligt. Jag är redo att börja skriva igen och vet ni, det kliar i bloggfingrarna igen. Kanske är det höstvindar som påverkar:)

Nu ska jag kika in hos er underbara bloggvänner. Det har jag inte heller gjort på länge. Hoppas att ni har också haft en skön sommar.
 

5 kommentarer:

 1. Hej!

  Välkommen tillbaka!
  Har saknat dig här i bloggvärlden:)
  Ibland behöver man en paus, lång eller kort. Tycker det är kul att du är tillbaka i alla fall!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. Ja, detta var nog den längsta bloggpausen jag varit med om!
  Och nog har jag undrat, kul att du är tillbaka.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Nếu gia đình trang tri noi that có nhiều thành viên cùng sinh hoạt thì thiet ke noi that sẽ hiểu lượng giấy vệ sinh tiêu tốn kinh khủng đến mức nào. Mở rộng gấp đôi lõi treo giấy giúp các thành viên thi cong noi that bớt phải lo ngay ngáy mỗi khi giải quyết vấn đề tế nhị. Nhờ đó, các bà nội trợ cũng bớt được thời gian phải lo thay giấy vệ sinh hàng ngày. thiet ke noi that can ho - thiet ke noi that chung cu - thiet ke noi that van phong -
  nha dep - thiet ke noi that phong khach - oz - nha dep 2016 - noi that do go

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!