torsdag 29 augusti 2013

Det lantliga köket

Välkommen in till mitt kök! Det har inte hänt mycket sedan vi flyttade in i huset fast renoveringsplanerna var stora men små förbättringar i köket pågår hela tiden. Jag har visat mitt kök tidigare och om ni är nyfikna hur vårt kök såg ut för ungefär 2 år sedan, klicka här.
Ja, det såg ungefär likadant ut:) Jag försöker så gott jag kan utan att renovera förvandla vårt "vanliga kök" med laminatluckor och plastgolv till det lantliga. Med hjälp av små detaljer som skyltar, små hyllor, lådor och porslin, de detaljerna som ger köket lite charm. 

En stor låda med fack
Menyskylt från min webbutik: Lavendeldockor.se


Och det är kul att man kan hitta så mycket inspiration på nätet. En av mina inspirationskällor är Fabriken. Här samlas stora och små inredningsbloggar och delar av med sig inspiration. Kika in hos Fabriken idag och hitta nya idéer till ditt kök!

12 kommentarer:

 1. Helt underbar menyskylt. Gillade också dina fina stickade kuddfodral, lampskärm som du visade en annan dag. Jag måste försöka göra något liknande.
  Ha en fin kväll/
  Berit

  SvaraRadera
 2. Jag älskar ditt kök :)
  Helt underbart..
  Jag måste fråga vart då köpt din menyskylt, den är fantastisk!

  Kram kram
  Jessica

  SvaraRadera
 3. Oj vad vackert kök ni har! Ni har verkligen lyckats skapa en lantlig prägel och charm i köket. Vackra ting du har där också, detaljerna gör mycket för intrycket!

  Stöööörsta kraaaaamen aka

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!