onsdag 4 juli 2012

Middagstips

Idag vill jag tipsa om ett litet ställe här i Malmö där serveras den godaste sushi som jag har ätit hittills.  Stället heter SAIKÖ och det ligger på St.Knuts väg.


Om ni är i Malmö någon gång ta en sväng hit för att få en riktig kulinarisk upplevelse. Förutom sushi serverar de sina japas - japaninspirerande smårätter. Denna gång mumsade vi på en hästfilé och duva.
 

Jag gillar deras matkoncept och även dukningen är mycket intressant för den är en härlig blandning av modernt,  udda loppisfynd och grejer i industristil. Kolla och gissa vad som serverades i den här flaskan:)

6 kommentarer:

 1. Tack!
  Vi har en ganska oplanerad sommar, men vi har pratat om att ta en tur till Malmö och jag älskar sushi...

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Undrar om jag är den enda som inte smakat sushi??? Men är väldigt nyfiken på det:))) Jäääättefina foton, ser verkligen jättemysigt ut på er middag!!

  ps. idag har jag gjort ett inlägg om den vinst jag vann hos dig, kika gärna in:))

  Stöööööööööööörsta kraaaaaamen aka

  SvaraRadera
 3. Jag är måttligt förtjust i sushi, ändå har jag en bästa vän från Japan som försöker o försöker få mig övertygad..

  kram

  SvaraRadera
 4. Kikar in och önskar dig en helt underbar helg, kram Maria ♥

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!