söndag 1 juli 2012

Min blogg fyller 1 år

Hipp hipp hurra, idag fyller min blogg 1 år.  Den 1 juli för 1 år sedan skrev jag med darrande hand mitt första blogginlägg. Då kunde jag inte föreställa mig att det skulle bli så spännande och roligt att blogga och att få lära känna många fantastiska människor här i cybervärlden som jag kan dela mitt stora intresse för inredning med.

Det har varit ett fantastiskt år.  Bloggandet blev en avkoppling för mig, realisation av kreativitet och en del av livet.  Jag vill tack er, fantastiska bloggvänner för att ni kikar in hos mig. Tack vare er hittar jag inspiration.  Tack för att ni finns!

7 kommentarer:

 1. Stooort grattis på 1-årsdagen!! Vi är glada att du började blogga! Alltid kul att titta in hos dig!! Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis på ettårsdagen! Ja bloggvärlden är fantastisk.

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 3. Grattis till dig och din fina blogg!
  Det är alltid lika kul att titta in hos dig!

  kraam

  SvaraRadera
 4. Grattis till ett år!/Lila-Christina

  SvaraRadera
 5. Hei på deg:-) Gratulerer med 1 års dagen. Ville bare si at jeg har flyttet siden sist fra Vallerskogen til www.renelinjer.com, så jeg blir glad om du oppdaterer bloggrollen din (om du fortsatt vil følge meg da) Sommerklem fra Lene

  SvaraRadera
 6. Keep in apperception as able-bodied that sometimes food or added entities will arrangement with a watchmaker to aftermath a watch with their name on the face. Haynes addendum that Tiffany Co. is an archetype in replica watches uk this instance. So, if you accessible the aback the movement will accept a altered name than that on the dial.There are replica watches aswell brands that fabricated curve beneath altered names. Rolex is a able-bodied accepted affluence watch brand. But did you know, according to uk replica watches Haynes, they aswell marketed curve of watches beneath added cast names like Tudor, Unicorn, Marconi, Rolco, and Genex?

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!