torsdag 6 november 2014

Rumsgran och DIY - tips


Förra året lagom till jul köpte jag en skir och vacker barrväxt - rumsgran och den pyntades med stjärnor och pappersbollar.
(Missade ni mina DIY - pyssel förra året och är sugna på att göra pappersstjärnor och pappersbollar hittar ni detaljerade instruktioner här och här).Rumsgrannen jag köpte var ganska liten men sedan fjol har den vuxit rejält. Den trivs bra i vårt hus. Omplanterad i en större kruka fick den flytta från fönsterbrädan till en loppisfyndad piedestal.


Nu är det inte lång kvar tills granen blir pyntad igen fast jag tror att det kommer behöva göras flera pappersdekorationer och i år blir de färgglada!


Jag gillar när det finns många gröna växter i rummet och rumsgranen tillhör de absoluta favoriter. Dessutom läste jag någonstans att den ger lycka i äktenskapen ;)


22 kommentarer:

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!