tisdag 24 juni 2014

Snart är det semester

Bara en vecka kvar till semester och då kan jag börja gå ner i varv och ta det lite lugnare. Äntligen ska jag göra saker som jag alltid velat göra. Jag ska måla och pyssla, baka och sylta, bada och sola.
En sommarkväll tänker jag också sysselsätta mig med det här :)


 ... och allt jag behöver är garn och två händer.... Pysslat och klart på 30 minuter.

5 kommentarer:

 1. Tack för tipset, en sån vill jag också ha... Hur det ska gå till vet jag inte... kan ju inte sticka :)
  Men jag kanske ska försöka lära mig :)
  Kram på dig!
  Jessica

  SvaraRadera
 2. Learn and Practice Grammar Book for 6th, 7th, 8th, 9th, 10th Class is Designed to improve the Ability of the high School Level Students of Odisha to use English for Academic and social Purposes. BSE Odisha 6th Class Books This Odisha 6th, 7th, 8th, 9th, 10th Class Textbook 2023 is so Designed that it can be used for Self-Learning Outside the Classroom. However, the learning and Teaching of Grammar become more Effective when they foster Group interaction and Discussion, so, our Earnest request to our Friends in the profession of Teaching English is not to leave any Activity Self-Discovery by their Students and not to hesitate to Encourage them to have more interaction in the Classroom. They are requested to be Facilitators in the Classroom rather than being Dispensers of new knowledge.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!