onsdag 10 oktober 2012

Tvåårig bröllopsdag

Då har det hunnit att gå två fantastiska år sedan vi gifte oss. Jag hade nästan glömt bröllopsdagen för det händer som mycket på jobbet men min man överraskade mig genom att skicka en stor bukett med rosor in på jobbet och jag har kommit hem med en bröllopsbok som äntligen blev färdig.Vi hade massor fina digitala bilder från bröllopet som vi aldrig tryckte men nu har jag äntligen samlat ihop de bästa i en bröllopsbok. Hemma väntade mig ännu en övervaskning - en härligt middag.
Tack min underbara man för mina livs bästa två år.

9 kommentarer:

 1. Å så underbart. GRATTIS till er båda ♥
  Kram från Maria

  SvaraRadera
 2. Åhh vilken kille :)
  Gratis på er fina dag & va rädda om varann.
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera
 3. Vad fint du skriver om ditt äktenskap och din man! ♥
  Även jag har lyckan att vara gift med den bästa! :)

  Kram♥

  SvaraRadera
 4. See who you know at Celebrity net worth, leverage your professional network.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!