torsdag 11 oktober 2012

Höstens Moodboard

Hösten inspirerar mig på sitt sätt och vis med färger som går från starka nyanser till döva toner, väder som ändras flera gånger om dagen är sådant som hör bara till hösten.

  
Jag myser vid brasan insvept  i en varm filt med gammal bok i handen och drömmer om en resa till Berlin. Varför Berlin? Det vet jag inte, kanske för det är ganska enkelt att åka ditt under helgen eller för jag aldrig varit där. Men så länge fyller jag på en kopp kaffe och tuggar söta godisstenar och fortsätter drömma.
 

Hoppas att ni alla älskar hösten lika mycket som jag. Kika in hos Fabriken och kolla andras inspirerande Moodboard.
  

9 kommentarer:

 1. Berlin är säkert fint, har inte heller varit där men en dag kanske! :-)

  SvaraRadera
 2. Det var en fin moodboard, det ser så där mysigt och lockande ut, jag blir lugn av bilderna. Och Berlin, ja, dit skulle jag också vilja åka. Jag var där sådär på mitten av 70-talet så jag har en stark känsla av att det ändrat sig en del.....
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt moodboard du visar upp! Jag har börjat gilla hösten mer och mer! Tycker det är så fint med alla färger och njuter av den krispiga luften ute!

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 4. Glassigt och glansigt och gammalt. Skön blandning!

  SvaraRadera
 5. Underbar Moodboard, man längtar lite efter storstan när man ser den :)
  Ha en fin fredag.
  kram
  Jessica

  SvaraRadera
 6. Så fin moodboard! Hösten är verkligen underbar:)

  Kram Emma

  SvaraRadera
 7. On Pictame2, we created 'Trending Now and 'Hot Users' pages and also related users suggestions for you to discover the most exciting users on Instagram.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!