torsdag 25 oktober 2012

Leos barnrum


 Hej, jag heter Leo....


Välkommen in till mitt lilla rum.Idag har jag varit duktig och plockat upp alla leksaker och ställt de på sina plats.  Mamma hjälpte till lite och sa att hon ville passa på att fotografera rummet.Att bli fotograd det gillar jag men jag tycker att det städade rummet ser tråkigt ut.  Jag ser fram emot att packa upp alla mina leksaker igen. Då blir det roligt.


Nu åker bilen fram.. Tut tut, akta mjölken....Snart tar jag fram mina pennor och fortsätter på påbörjade verk... Ser ni att ena av bordsben är redan färgat. Jag måste skynda mig och hinna med tre andra innan mamma kommer.
 


Och här sover jag. Bebissäng blev trång för jag växer att det knakar och pappa har fixat en riktig säng till mig. Mamma har sytt ett täcke och kuddar som jag gillar.

Det var allt för idag.
Kram
Leo.

10 kommentarer:

 1. Gomorron,Leo...Vilket jättefint rum du har,sängen å väggen gillar jag x-tra mycke...;)))
  Hoppas du får en riktigt rolig dag med mycke lek å skoj...;))

  KRAM från mig/Annelie

  SvaraRadera
 2. Hej Leo! Vilket fint rum du har! Skynda dig och ta fram alla sakerna och lek, nu! ;)
  Ditt namn är så fint också! Min dotters lilla söta hamster, heter också LEO ;)
  Kram till dig och mamma!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Otroligt fint! Och så gulligt du skriver =))

  Ha en fin dag,
  Catta

  SvaraRadera
 4. Vilket fint rum, och välstädat ;-) Man får passa på att fota de korta stunder som det ser ut så, så man kommer ihåg hur det kan se ut liksom.

  SvaraRadera
 5. ÅH fantastiskt fint rum, det här gillar jag:)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 6. Å vilket fint rum du har Leo!:)
  Sötaste killen!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 7. Mysigt rum du har Leo. Hälsa mamma Kraaam Pia

  SvaraRadera
 8. Vilken liten goding! Och ett fint rum såklart;) Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. HSSC 12th Question Paper 2023 Goa Board The Goa Board of Secondary and Higher Secondary Education has released the upcoming Goa HSSC Question Paper 2023. The Goa Board has announced the Goa 12th Question Paper 2023. Make your way around. Goa HSSC Model Paper 2023 All Goa board students who are subscribers to our blog will receive their Goa 12th Question Paper 2023 shortly. Though the Goa 12th Question Paper 2023 will be accessible for download and publication on the official board website, it will also be made available on a number of other websites, including.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!