tisdag 29 maj 2012

Nytt i sovrummet

Ibland kan man inte låta bli....  Jag blev glad som ett litet barn när jag fick tag i denna gamla porslinsdocka.

Nu är det ännu en som har flyttat in i sovrummet och jag blir nostalgisk och full av barndomsminnen när jag ser dockan. Var tog mina gamla leksaker vägen? Jag skulle gärna vilja ha de tillbaka så mina barn kan få leka med dem.

7 kommentarer:

 1. Jättefin! Jag hade också någon liknande, men inget finns kvar i dag. Synd! Kram

  SvaraRadera
 2. Bra fråga! Vart gjorde man av allt? Slängt? Ärvt vidare? Otroligt söt dock du hittat.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. that it is alive?:) ..

  SvaraRadera
 4. Ja, det förstår jag, jättefin!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. The Andhra Bank (union bank of India) Balance Enquiry: Balance inquiry is the most used service in the majority of Banks in the world. Bank users tended to check the balance to have clear information on what is remaining in the account. UBI Balance Check Missed Call Number 2023 It’s also a way to budget based on the amount in the account. In the recent past, banks utilized manual banking processes even for simple services such as balance enquiry.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!