lördag 12 maj 2012

Loppisfynd

Uhh, vilka kalla vindar det blåste här hos idag, som på hösten. Trots stormen hade jag och barnen en liten utflykt till stadsmissionens secondhand...Vilken roligt känsla att rota bland gamla prylar och begagnade grejer.  På senaste tiden har jag blivit otroligt attraherad av 50-talsmode och kan ni föreställa min lycka när jag såg den här väskan. Visst påminner den på något sätt om det ljuvliga 50-talet. 

Nu ska vi äta lammlägg till middag som jag har lagat. Det doftar så gott av vitlök och kryddor att det börjar vattnas i munnen. Om ni är nyfikna på receptet så hittar ni det här.Önskar er alla en underbar lördagskväll!

8 kommentarer:

 1. Åhh, vilken cool väska, så roligt att fynda fina saker :)
  Hihi, jag hittade dig på twitter, har precis börjat lära mig lite grann i den världen ;)
  Så gott det låter med lamm och vitlök, kan knappast bli fel.
  Ha en supermysig kväll, kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Hejsan min vän!

  MUMS! Det där låter ju hur gott som helst.. Det var det va?

  Här grillade vi älgentrecote idag. Inte helt fel det heller..

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 3. Om jag inte redan hade varit så mätt efter en sen middag, hade jag bett mannen fixa lite lamm. Så gott!!
  Väskan är hur chic som helst.

  kramen

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga saker du hittade, jag gillar bilen. Så cool.
  Tack för din kommentar hos mig, jag blev otroligt glad.
  Vi ses snart igen,
  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Jag igår var det en riktigt stormiga och kall dag men idag är det dessto bättre!

  Lamm är otroligt gott! Ska testa ditt recept vid tillfälle!

  SvaraRadera
 6. Jamenvisst är den 50 tal handväskan! Ja det var ett fint årtionde med optimism efter krigstider och allt vara positivt och fick framåt. Har jag förstått! Den lilla karaffen var också jättefin och jag gissar att din son älskar bilen!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!