tisdag 24 april 2012

På dejt med min man

I söndags bjöd min man mig på en dejt med blommor och en god middag. Efter många år tillsammans fortsätter han spontanöverraska, så roligt!


Det var länge sedan jag var på en dejt. Nu när jag är gift och har fått barn är det väldigt svårt att unna sig en ledig kväll med varandra. Jag förstår att det är viktigt för förhållandet att fortsätta "dejta" men jag har liksom ingen ork efter alla vardagliga uppgifter.

Glad och överraskad bloggeska läser recension om stället 

I början av året köpte han en bok på Design Torget om bästa middagsställen här i Skåne och nu var det dags att prova Skanörs Fiskrögeri.
Så goda saker det fanns på menyn. Portioner var rejäla och jag blev mätt redan efter förrätten - blåmusslor i krämig sås.Tack min kära man för en supertrevlig kväll och hoppas att vi fortsätter dejta lite oftare (Vi har fortfarande många ställe kvar att prova ur boken :)

Önskar er alla en fortsatt fin vecka och hoppas att det blir varmt snart på riktigt!


6 kommentarer:

 1. Vad trevligt! Vi har så långt till släkt/barnvakt att vi bara tar oss för att hitta på sådant ungefär 2 gånger per år när de kommer och hälsar på eller när vi åker till dem. :-)

  SvaraRadera
 2. Så underbart det låter, det är viktigt att ta hand om varandra!

  kramen

  SvaraRadera
 3. Nelya, I love you! you are beautiful ... a pleasant week. Valentina

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Låter ju helt underbart att få gå på dejt - med mannen i sitt liv♥

  Ha en finfin vecka!
  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 5. Så mysigt ni har haft det! Alltid kul med något nytt! ha en fin dag! Kram Iréne

  SvaraRadera
 6. Det var en schysst karl du har valt! Så ska det vara.
  Agneta kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!