onsdag 18 april 2012

Onsdagsinspiration

I London besökte jag min favoritklädbutik French connection som precis då lanserade sin första kollektion för hemmet. Jag kunde inte gå förbi utan att titta närmare.  Åhh, vilka fina ting de har, precis i min smak: stilren och enkel design med lite industri touch.  Jag föll direkt för sköna sängtextilier och vackra safarifåtöljerna.


Pallar i trä som snygga sängbord med industrilampor på.


30-tals inspirerade safarifåtöljerna.Och vad tycker ni om den här lampan? Jag vill bara ha!

17 kommentarer:

 1. Adress kanske?
  Vi åker till London om en dryg vecka och detta ställe skulle jag vilja besöka. Så fina saker!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. I like!
  Finns det inte ett klädmärke eller parfym som heter det också?!

  kramen

  SvaraRadera
 3. Lovely!!!
  Jag gillar också den stilen! :)

  Ha en fin dag!
  Kram♥

  SvaraRadera
 4. Så mycket fint, man blir lite sjuk emellanåt och vill hysta ut allt man har och byta totalt!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!