lördag 21 april 2012

Lördags lyx

Uhhh, sitter äntligen i soffan med trötta fötter uppe på kudden och bloggar. Idag var det en skön trädgårdsdag, först på lillmannens dagis och sedan i vår trädgård. Jag blev ganska nöjd att vi hann göra så mycket. Nu ska jag skämma bort min man med en ostbricka.


Goda ekologiska ostar och lakris körsbärsmarmelad köpte jag häromdagen.


Mmmm, så gott de smakar!


Hur har ni haft det idag? Jag önskar er alla en fortsatt trevlig och mysig helg!

11 kommentarer:

 1. Körsbärsmarmelad med lakrits smak, var hittar man det? Låter supergott!

  Vi har haft släkten här för en för tidig födelsedagsfest, så härligt att ha alla här!

  Önskar dej en härlig söndag!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. O God, what beautiful pictures! Thank you for the flowers. a pleasant day. Valentina

  SvaraRadera
 3. Jag undrar som Lena, var hittar man marmeladen? Gott det låter..

  Söndagskram

  SvaraRadera
 4. Mumsigt!! Fina bilder som alltid! Ha en fin söndag! Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Hejsan!

  Lyxigt med en härlig ostbricka!

  Hade ni sån tur att ni kunde ha en trädgrdsdag igår!? Jösses! Här hade vi riktigt BUSVÄDER! Snön och regnet vräkte ner från fredag eftermiddag tills igår mitt på dagen..

  Ha en fin söndag!
  kramen Jenny

  SvaraRadera
 6. Å så gott!
  Äter ostbricka allt för sällan!
  Min helg har varit lugn och skön:) Nu ska jag ge mig ut o springa!
  Ha en bra dag!
  Kram Sofi

  SvaraRadera
 7. Lördags super mys lyx - gott!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Jag fick tips om att kika in på din blogg... så här är jag nu och har kikat runt. Riktigt fin och inpirerande blogg. Hoppas att det är ok att jag lägger till dig i min lista? Jag gillar skarpt pallarna vid sängen i inlägget om onsdagsinspiration. De skulle jag absolut kunna tänka mig hemma hos mig. Jag kommer att kika in igen. Annelie

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig lördag... hoppas att veckan har varit lika trivsam! :)

  Underbar bild på Pärlhyacinterna!!!

  Ha det gott, jag hoppas att du får njuta av våren!
  Kram

  SvaraRadera
 10. The SSLC Model Question Paper 2023 of Kerala will be released when the examinations are over, according to the Board of Kerala. Beginning in 2023, the Kerala SSLC Board test will be offered. It is anticipated that the Important Question Paper for this test will be released by the end of April 2023, maybe even in May. Kerala SSLC Question Paper 2023 Candidates will be able to get Kerala 12th Model Question Paper 2023 at the following link when the Secondary School Leaving Certificate Exam 2023 Model Question Paper 2023 is announced.

  SvaraRadera
 11. HP Board XI or 11th Class Board Textbook 2023 Contain all Topics Covered in the Textbook 2023 you can Thoroughly Learn All Topics. Book Back Questions in the Textbook 2023 are Very Important for HPBOSE +1 Book 2023 the Preparation for Board Examinations. HP Board XI or 11th Class Board Textbook 2023 Contain all Topics Covered in the Textbook 2023 you can Thoroughly Learn All Topics. Book Back Questions in the Textbook 2023 are Very Important for the Preparation for Board Examinations.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!