onsdag 7 december 2011

Födelsedag på Tivoli

När jag var liten var jag alltid förväntantsfull inför min födelsedag. Nu är det tvärtom, födelsedagar bara kommer och jag blir ännu ett år äldre.
Detta året tänkte jag skippa allt födelsedagsfirande men jag blev glatt överraskad av min make och vänner.Igår, strax efter lunch bjöd maken mig på en tur utan att säga vart vi skulle åka eller vem vi skulle träffa.
Vi åkte till Köpenhamn, närmare bestämt Tivoli där våra vänner och släktingar väntade.


Barnen åkte karuseller medan jag fikade. Senare på kvällen åt vi en underbar middag på en restaurang med japansk och kinesisk mat. Mumms vad gott det var.Hihi, efter maten och lite vin vågade jag ta en runda i den största karusellen. Sedan promenerade vi genom alla söta små butikerna som var proppfyllda med allt möjligt inför julen.  Nöjda och belåtna åkte vi hem.
Tack min älskling och kära vänner för en rolig kväll! 

18 kommentarer:

 1. STORT GRATTIS på födelsedagen och en kul överraskning var väl precis vad du behövde efter det tråkiga som nyss hänt er i huset. Jag gillar inte heller att fira mig själv längre men överraskningar tar jag också gärna emot.

  Kram F

  SvaraRadera
 2. Det lät kul!
  Jag läste om den ryska julen de har på Tivoli men vädret satte stopp för besök...

  kram

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott!
  Vilken underbar överraskning familjen bjöd på!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Grattis, grattis i efterskott! Låter som en underbar födelsedag! Jag älskar verkligen överraskningar i form av upplevelser. De kan ibland vara bättre än en "riktig" present.

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 5. Trevligt - grattis! :-)

  SvaraRadera
 6. Grattis och vilken härlig present du fick, såg så mysigt ut! äta gott och få gå och titta på allt! Kram Iréne

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig födelsedagspresent. Tivoli som är så mysigt./Lila-Christina

  SvaraRadera
 8. Har den äran i efterskott och vilken trevlig och fin överraskning!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 9. Vilken underbar födelsedag. Härligt. Stort grattis i efterskott och vilken underbar bukett sen. Allt gott till dig..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 10. Grattis i efterskott! Vilken fantastisk present!
  Kram Sofi

  SvaraRadera
 11. Grattis, vad härligt att få komma till Tivoli! Gillar stämningen där på deras julmarknad.

  SvaraRadera
 12. see m4a98n6o42 buy replica bags online replica bags paypal accepted replica bags sydney hermes fake g0l91z5q64 replica bags thailand Website z5m49t2j66 Ysl replica bags replica bags supplier

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!