torsdag 1 december 2011

5 minuter.....

Hej alla goa bloggisar. Hur hade ni den första dagen i December?

Bild: Villatidningen.se

Min dag var otroligt händelserik men tyvärr mycket tråkig.  Som titeln lyder: 5 minuter....är det mycket eller lite? Vad kan man göra på 5 minuter? Det visade sig att på 5 minuter man kan plocka ut ett fönster snyggt och prydligt, göra ett inbrott i ett hem och ta alla värdefulla saker. Och vet ni vad, man behöver inte ha dyrbara lås hemma för man kan så lätt ta ut ett fönster.
Idag när jag var borta i grannbyn, hände det, vi hade tjuvar här hemma. När jag kom hem var alla lådor utdragna och min laptop, kameran och allt guld var borta. Värst var att jag inte hade mina förlovnings och vigsel ringar på mig så de försvann med. Ringarna och min kamera sörger jag mest. Jag tackar mycket min gulliga man som fixat backup på min dator så nu har jag allt återställt och alla lösenord bytta. Frågan är hur länge jag får låna hans dator bara.

God Jul på er jävla tjuvar!

24 kommentarer:

 1. Vill inte svära, men fyyyfan!

  Måste kännas äckligt, hemskt och vidrigt! Jag hoppas polisen en dag hittar dina ringar åtminstone. Idag kan man inte sälja guld hursom helst, allt registreras, så vi hoppas på att du får dem tillbaka!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Åh fy så ledsamt - hoppas de åker fast och att du får tillbaka vigselringarna! Kram på dig! :-(

  SvaraRadera
 3. USCH!! Varför i helskotta kan man itne få ha sina saker ifred. Att ha någon okänd som rotat runt, fy vad jobbigt. Trist med dina ringar! Kram

  SvaraRadera
 4. Så fruktansvärt!! Har försökt posta ngr kommentarer, men är nog för upprörd för det lyckas inte riktigt! En stärkekram till er!

  SvaraRadera
 5. Nä fy va tråkigt! Hoppas de åker fast snarast!
  Skickar också en styrkekram till er!

  SvaraRadera
 6. Så himla fruktansvärt!!! URCH!!!

  SvaraRadera
 7. Men FY vad hemskt!
  Att bara veta att någon gått å rivit i ens saker och varit innanför väggarna!!

  Jag hoppas då verkligen att de åker fast...för så funkar det med sådana j***a idioter.
  Förr eller senare...

  Fast jag skulle INTE heller ha velat varit hemma och fått sådan påhälsning!
  Man vet ju inte hur de där psykopaterna fungerar!

  Många "känner med dig" kramar!

  SvaraRadera
 8. NEJ!

  Så otroligt tråkigt och olustigt för er!
  Hade inbrott för många år sedan och glömmer aldrig förvirringen när vi upptäckte det och kränkningen man utsätts för!

  Håller tummarna för att era saker hittas och skickar STORA styrkekramar!

  Lena

  SvaraRadera
 9. Fy fan!! :( Vilka jävla idioter.. Ursäkta alla svordomar men man blir så arg!! :(

  SvaraRadera
 10. Usch va hemskt. FY f.n säger jag bara!
  =(
  Massa värmande kramar till dig

  SvaraRadera
 11. Det där är vidrigt! Det har jag tyvärr varit med om ett antal gånger och det värsta tycker jag är att man känner sig kränkt och otrygg i sitt eget hem. Vissa saker är så klart väldigt ledsamt att bli av med andra går ju att ersätta, men arbetet är jobbigt och det är man själv som får göra det......stackars er.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 12. Men oj..... det låter hemskt... förutom den värdefulla (glöm ej affektionsvärde) den känslan som man får - objudna gäster... usch...
  Tänkte bara berätta att jag gjort ett inlägg om vinsten.. :) Trodde dela min glädje och kom till din sorg :(

  Många styrkekramar och jag hoppas att du är stark nog att gå genom det!

  kram/Olg@

  SvaraRadera
 13. Åh vad jag känner för dig, så himla mycket... och jag tror att jag kan ana hur ni upplever det, för vi har också haft inbrott!

  För ett par somrar sedan då vi var borta, upptäckte vår dotter att dörr var olåst... och att någon gått in via ett källarfönster!

  ALLT av värde togs... många ärvda saker och även min förlovningsring. Som en liten hälsning hade tjuvarna dessutom radat upp mina förlossningsbilder i en prydlig rad på skrivbordet... så sinneslöst sjukt!

  Jag hoppas att era barn inte behöver fara så illa av inbrottet!!! Våra yngsta har haft svårt att komma över det... Nu har vi emellertid larm och lås på alla fönster och dörrar och på husväggarna sitter lampor som känner av om någon rör sig i närheten!!!

  Jag hoppas att det ordnar sig och att ni får bra ersättning från försäkringsbolaget! Vi hade en jättebra handläggare och även om ersättningen inte täckte upp allt det som blev stulet, så var de väldigt hjälpsamma! Polisen däremot... de gjorde just ingenting!!!

  Stor kram till dig!!!
  Maria

  SvaraRadera
 14. Men nej!! Fy så tråkigt! Arg blir man!
  Men man får väl vara tacksam nånstans att det "bara" är saker... Men jag förstår ringarna... :(
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 15. Usch! Jag blir så arg och ledsen när jag läser dina rader.Varför ska det vara så svårt att skilja på mitt och ditt och respektera en låst dörr. Och det är tråkigt med allt det praktiska med polisanmälning, försäkringsbolag, städande, skaffa nya saker, spärra koder, kort och liknande och förlusten av saker som har ett känslomässigt värde. Men det allra värsta tycker jag är själva kränkningen. Att någon/några har varit olovandes i ens hem och rotat igenom ens liv, att någon har iakttagit dig och att de får en att känna sig otrygg i sitt eget hem. Fy 17!

  Tänker på er och skikar stor kram!

  SvaraRadera
 16. Så vidrigt! Tänk att folk inte kan skilja på mitt & ditt, så fruktansvärt respektlöst!! Det värsta är väl otrygghetskänslan i sitt eget hem efter ett inbrott snarare än förlusten av värdesaker. Här har vi laddat för fullt med larm högt o lågt samt vakthund. Livet på landet...
  Stärkande kramar till hela din familj!!!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 17. Men fy vad obehagligt,i sitt hem ska man ju kunna känna sig trygg...Men tyvärr i dessa tider så är det inte alltid så...En stor styrkekram till dig och ta hand om dig nu!!!

  SvaraRadera
 18. Fan vilka svin!
  Vet inte riktigt vad jag ska skriva utan att det blir en för lång kommentar, men jag lider verkligen med dig!

  Hoppas du kan få en fin jul och att du känner dig trygg igen!

  SvaraRadera
 19. Fy sjutton vad jobbigt!

  Här kommer ett helt gäng styrkekramar!

  Kramiz Madde

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!