måndag 20 oktober 2014

Tapeter till hemmakontoret

Mitt hemmakontor ligger i källaren och det är näst sista rummet i hela huset som stod på renoveringslistan. Men ibland händer något och helt plötsligt sätter jag igång med en renovering. 


Dessa snygga tapeter ur serie Borosan 2011 från Boråstapeter fick jag syn på nätet. Denna serie utgår snart och jag hittade några tapetrullar billigt.


Så här såg mitt kontor ut imorse innan jag började tömma rummet på saker och ting.  Jag tänker att det borde räcka med att sätta upp nya tapeter och måla elementet vitt för att fräscha upp rummet och skapa den neutrala basen. Dessutom kan jag passa på och sortera och bli av med onödiga saker som samlats här och där.

10 kommentarer:

  1. “We grew up in a very Replica watches affluent area of Miami where kids were wearing like those to school, and yet we couldn’t afford Replica handbags them,” he confessed. “It’s basically the premise of our entire company; it’s focused on the aesthetics of Rolex Daytona Swiss-made replica watches, but made affordable.”In summer 2014, before the pair sent off Replica rolex their designs overseas to manufacture model units, Chavoustie and Parr had to finalize Replica watches UK the brand image they worked so hard to create.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!