måndag 20 oktober 2014

Tapeter till hemmakontoret

Mitt hemmakontor ligger i källaren och det är näst sista rummet i hela huset som stod på renoveringslistan. Men ibland händer något och helt plötsligt sätter jag igång med en renovering. 


Dessa snygga tapeter ur serie Borosan 2011 från Boråstapeter fick jag syn på nätet. Denna serie utgår snart och jag hittade några tapetrullar billigt.


Så här såg mitt kontor ut imorse innan jag började tömma rummet på saker och ting.  Jag tänker att det borde räcka med att sätta upp nya tapeter och måla elementet vitt för att fräscha upp rummet och skapa den neutrala basen. Dessutom kan jag passa på och sortera och bli av med onödiga saker som samlats här och där.

6 kommentarer:

  1. According to official news sources, the RBSE 12th test will begin on March 5th and run through April 3rd. All three academic streams of arts, commerce, and science are examined annually by the BSER board for senior secondary (12th) students. The Rajasthan board 12th Important Question Paper 2023 will be available for download shortly. In Rajasthan, the RBSE Board administers the 12th grade test. Rajasthan 12th Question Paper 2023 Rajasthan Board of Secondary Education is India's most prestigious educational board. Rajeduboard will have the Rbse 12th Important Question Paper 2023. Rbse 12th arts ka Model Question Paper 2023, Bser 12th commerce Model Question Paper 2023, and Raj board 12th science Model Question Paper 2023 are all available for download.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!