tisdag 30 september 2014

Nu har jag hittat min personliga stil!

Kavaj - second hand, byxor Noa Noa
Jag har letat efter den personliga stilen ganska länge. Jag har provat romantisk stil, köpt trendiga modeplagg säsong efter säsong men alla saker liksom inte passade ihop.

Väska och handskar - Myrorna, 60-tals kostym - second hand

Äntligen jag har hittat vad jag letat efter...den personliga stilen. Jag har hamnat i 50, 60 talet och letar inspiration därifrån. Numera köper jag inte nya kläder utan försöker kombinera plagg som jag redan har med något vintage fynd. Älskar den känsla att kläderna som jag har på mig är unika och inte finns i masskopior.

1 kommentar:

  1. Any finest factor relating to employing chanel replica sale to produce particularly developed diamond jewelry could be the approach you could help make these kinds of many different different types and also kinds of arrangements with all the parts which can be available. An important area of the lockets which can be available in the particular retailers will not actually are derived from the product range in which fake chanel bags promises to be able to talk with. Alternatively regardless of almost everything that charges up to it could carry out in the event the fake chanel bags have been visited for your requirements from your contrary part with the planet.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!