söndag 14 september 2014

Inredningsmässa i Köpenhamn

Efter en oplanerad paus här på bloggen tänker jag nu skärpa mig och börja blogga regelbundet igen. Jag och min man har precis röstat och nu sitter jag med en kopp kaffe och går genom bilder från inredningsmässan Design Trade i Köpenhamn.
I år visade danska Trip Trap by Skagerak många nyheter och bland annat kom min favoritserie Georg även i svart. Serien utökades med en mindre spegel och en liten klädhängare.


Vackra miljö med höstliga färgkombinationer visades i Muubs monter.


Där var många fina inredningsdetaljer i teak och betong som lockade.


Lite nyheter från Muuto i form av stengodskanna med transparenta locket.


Jag blev kär för länge sedan i Muutos enkla men vackra möbler.


Även Applicata bjöd på många inredningsdetaljer i trä - små trähus med färglada tak, ljusstakar, salt och pepparkvarnar som träsvampar osv. Min favorit blev lampor med träkulor som skulle passa i vår matsal ovanför bordet. 

7 kommentarer:

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!