tisdag 6 november 2012

Stolar

Jag fortsätter leta efter stolar till matbordet och en del helger spenderades i möbelbutiker. Urvalet av vackra stolar är stort . Dock har jag fått för mig att snygg design och bekvämlighet inte alltid går ihop, snarare tvärtom.

1. Family chairs, Design House Stockholm
2. Wegner-stol
3. A-stol
4. Eames Plastic Side Chair
 

Jag vill tack er för alla tips som jag fick i förra inlägget. Jag sammanfattade dem i ett collage. Håller absolut med er att svarta stolar skulle passa till bordet fint fint.

Bilden från Mio


Men jag föll faktiskt för Antoinette stol från Mio som var den skönaste av alla stolar jag provade.

Bilden från Mio
Och vackra detaljer hade den också. Nu måste jag smälta all information innan jag tar beslutet.

Jag fick fråga om bordet. Modellen heter Constance och är köpt på Ilva. Till bordet köpte vi två inläggnings skivor som kommer användas till stora middagar med många gäster.

Kram på er.


5 kommentarer:

 1. Supersnygga stolar, både i collaget och de ni valde! De känns tidlösa och klassiska allihopa!! Vackert också att bryta av med tygstolar mot bordet! Det är som du skriver - viktigt att de känns sköna att sitta i också, helt klart!!!

  Kraaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. Svårt val förstår jag med tanke på det utbud som finns! Den med snörningen var ju riktigt cool och annorlunda! Lycka till med valet!

  SvaraRadera
 3. Kul men SVÅRT med stolar - har alltid svårt att hitta nya så jag drar mig för det varje gång det är dags (vilket inte är så ofta som tur är)! :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!