torsdag 15 november 2012

Min favoritfåtölj och textilier

Temat hos Fabriken denna vecka är textilier, kuddar och mattor. Denna årstiden har jag inte så mycket spännande textilier hemma. De flesta är i neutrala beigea, bruna eller gråa toner. Väldigt praktiskt faktiskt när man har små barn och två katter:)


Så här ungefär ser färgskalan ut i vardagsrummet. På min favoritfåtölj som jag tapetserade för några år sedan ligger en ny kudde och en varm ullpläd. Åhh, så mysigt att svepa in sig i pläden framför brasan med en kopp te....Längtar till helgen när vi ska testa öppna spisen efter renoveringen.I sovrummet har jag tvärtom väldigt många vita kuddar och även ett vitt överkast. Lite gammaldags och romantiskt.
Om ni vill se mera spännande mattor, kuddar och textilier kika in hos Fabriken.

1 kommentar:

  1. Jag älskar textilier men är så dålig på att byta hemma.

    Bra att få lite inspiration att gå in hos Fabriken och titta mig omkring.

    Kram Linda

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!