Snart är det december, en drömmånad för alla gottegrisar. Här hemma produceras mycket godis innan julen kommer. Att göra eget godis är enkelt och roligt. Idag har jag testat att göra Plommon i Madeira, min fav godis efter tryffel. Här är receptet.
Plommon i Madeira
1/4dl socker
1 1/2dl madeira
24 torkade, kärnfria plommon
150g mandelmassa
100g mörk choklad
Koka upp socker och madeira. När lagen kokar tillsätter du plommonen, koka sedan upp igen och stäng av värmen. Låt plommonen stå och dra i lagen över natten eller ett par timmar. Kavla ut mandelmassan med lite florsocker på och dela den i 2 delar. Lägg plommonen i ett lager på ene delen av mandelmassan och sedan lägg den andra delen ovanpå och tryck till. Tryck sedan ut bitar med ett snapsglas och nyp ihop mandelmassan rund plommonen. Smält chokladen över vattenbad och doppa marsipantäckta plommonen i chokladen. Lägg dem på ett bakplåtspapper och låt dem stelna i rumstemperatur.
2、
SvaraRaderaferragamo shoes
coach outlet
fitflops sale clearance
coach outlet online
christian louboutin outlet
cheap jordan shoes
golden goose sneakers
reebok outlet store
ferragamo outlet
christian louboutin
cheap jordans for sale
SvaraRaderacoach factory outlet online
adidas stan smith
fitflop shoes
moncler outlet store
columbia shoes
diamondbacks jerseys
polo ralph lauren outlet
coach outlet store online clearance
yeezy boost
cc20181121