Igår började jag på en ny illustration och nu är den färdig för att skickas till tryck.
Det blev så här att en tjej har hittat mitt portfolio på nätet och frågat om jag kan rita en poster. Nu är den klar. Den ska tryckas i A4 och i A3.
Om ni vill beställa illustrationen, kontakta gärna mig via mejl. Poster A3 kostar 219kr inkl. frakt och A4 99kr inkl.frakt.
Och nu är jag tillbaka i köket :) Här kommer recept på de godaste och saftigaste bollar som jag någonsin ätit, passar precis till advents- och luciabakning.
Saftiga saffransbullar
25 bullar
75g + 65g smör
3dl mjölk
1 påse saffran
1 msk + 2/3dl strösocker
25g jäst
1 ägg
1/4 tsk salt
ca 5 dl vetemjöl
ca 4,5 dl vetemjölspecial
1 tsk sött kardemumma
3dl mjölk
1 påse saffran
1 msk + 2/3dl strösocker
25g jäst
1 ägg
1/4 tsk salt
ca 5 dl vetemjöl
ca 4,5 dl vetemjölspecial
1 tsk sött kardemumma
Pensling:
1 ägg
Garnering:
smör + strösocker
Garnering:
smör + strösocker
1. Smält 75g smör i en kastrull. Tillsätt mjölken och låt det bli fingervarmt, 37º.
2. Stöt saffranet med 1msk socker i en mortel och blöta ner i degvätskan.
3. Smula jästen i en bunke och häll över degvätskan. Tillsatt ägg, salt och det mesta av mjölet. Arbeta till en smidig deg. Strö över lite mjöl och låt degen jäsa övertäckt ca 40 min.
4. Rör 55g smör och 2/3dl socker poröst. Tillsätt kardemumman. Arbeta ner smör- och sockersmeten i degen med elvispens degkrokar.
5. Ta upp degen på mjölad arbetsbänk och dela den i bitar. Forma bitarna till släta bullar. Lägg bullarna på plåt med bakplåtspapper. Låt jäsa övertäckta ca 20min. Sätt ugnen på 225º.
6. Pensla bullarna med uppvispat ägg. Grädda mitt i ugnen ca 12 min. Låt svalna på galler.
7. Pensla bullrna med smält smör och doppa dem i socker.
OBS! Ska bullarna frysas in är det bäst att göra det utan garnering. Då penslas de med smör och doppas i socker precis före servering.
5. Ta upp degen på mjölad arbetsbänk och dela den i bitar. Forma bitarna till släta bullar. Lägg bullarna på plåt med bakplåtspapper. Låt jäsa övertäckta ca 20min. Sätt ugnen på 225º.
6. Pensla bullarna med uppvispat ägg. Grädda mitt i ugnen ca 12 min. Låt svalna på galler.
7. Pensla bullrna med smält smör och doppa dem i socker.
OBS! Ska bullarna frysas in är det bäst att göra det utan garnering. Då penslas de med smör och doppas i socker precis före servering.
Vilken fin illustration, du är otroligt duktig. Gillar också dina bilder, de är alltid så fina. Vill säga att du är verkligen inspirerande!
SvaraRaderaHa en härlig första advent!
2016-02-26keyun
SvaraRaderalouis vuitton handbags
coach outlet online
ralph lauren outlet
louis vuitton outlet
ugg outlet
nfl jerseys wholesale
kobe 10
michael kors handbags
air max 95
toms
ray ban sunglasses
coach outlet online
retro 11
ralph lauren home
true religion jeans
coach outlet
coach outlet
air max 95
abercrombie & fitch
louis vuitton bags
mihchael kors outlet online sale
cheap toms
celine bags
ugg boots
true religion outlet
uggs on sale
michael kors outlet
ebron james shoes 13
nike free 5.0
ugg outlet online
nike air max uk
fake oakley sunglasses
burberry sale
oakley sunglasses
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses outlet
ray-ban sunglasses
north face
burberry outlet online
polo ralph lauren
nike outlet
SvaraRaderanike outlet
boston celtics jerseys
coach factory outlet
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet
polo outlet
polo ralph lauren
toms outlet
yeezy boost 350
20170318huazhen