Imorgon tänker jag plocka äpple som finns kvar i trädgården. Vi har en riktigt gammal sort som är väldigt syrligt i smaken och väldigt god för alla sorters matlagning, speciellt till äppelpaj. Apropå äpple och paj. Jag undrar om det går att baka äppelpaj och frysa in den? Eller kan man frysa in den obakad för att sedan kunna ta fram och njuta av den nygräddad? Har ni provat?
torsdag 26 september 2013
Borta är bra men hemma är bäst
Imorgon tänker jag plocka äpple som finns kvar i trädgården. Vi har en riktigt gammal sort som är väldigt syrligt i smaken och väldigt god för alla sorters matlagning, speciellt till äppelpaj. Apropå äpple och paj. Jag undrar om det går att baka äppelpaj och frysa in den? Eller kan man frysa in den obakad för att sedan kunna ta fram och njuta av den nygräddad? Har ni provat?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!