tisdag 11 september 2012

Arbetsplatsen

Hej mina bloggvänner. Idag tänkte jag skriva om höstens trender för arbetsplatsen där hemma. Som ni ser är det även här mycket varma färger. Brunt, orange och naturfärger. Men även vitt. Dåtid och lantlig romantik känner ni säkert också igen från min trendspaning.


Här ser ni också att man använt pastellfärger. Jag tycker det är så viktigt att min arbetsplats är personlig och känns som den är min. För där sitter jag ju och arbetar ganska mycket. Då passar det ju extra bra när trenden är att göra hemmet personligt. För då finns det ju så mycket mer möbler och inredningsdetaljer att välja på.

6 kommentarer:

  1. Wow, kejmpe flott arbeidsplass du har,mange flotte og kreative ideer til oppbvaring.:):)

    Merethe

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!