söndag 26 augusti 2012

Höstens trender

Hej alla goa bloggisar!
Är ni nyfikna på inredningstrenderna för hösten 2012? Idag vill jag visa bilder som jag har tagit på Formlandmässan i Danmark.Vi kommer se mycket varma färger i höst, gärna brunt och andra naturfärger. Men också pasteller och dova färger. Det som gör mig gladast är att nostalgi, dåtid, romantik och patinerat är stort i höst. Även naturmaterial och naturfärger kommer finnas mycket av. Det kan ju inte bli bättre om man som jag gillar den lantliga inredningen.


Också tapeten är tillbaka, läste jag om. Vi kommer tapetsera hela rummet, inte bara sätta en fondtapet. Med gammaldags romantiska mönster. Det låter härligt. Och så har vi den personliga stilen som också är en stor trend. Det är tillåtet att blanda hur vi vill och skapa vår egen stil. Så varför inte blanda det lantliga med färg eller med den grafiska stilen.

Snart fina bloggvänner kommer jag skriva mer om höstens inspirerande inredning och produkter jag hittade.

Önskar er en strålande start på den kommande veckan!

7 kommentarer:

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!