onsdag 8 februari 2012

Koppställ

Jag har sedan länge letat efter ett koppställ eller en flasktork (kallas de så?) och äntligen hittat ett hos min leverantör Ib Laursen. Koppstället är lagom stort med plats för 20 koppar.


Vi har precis fått in de i butiken och jag tycker att en flasktork kan flytta in i köket. Där ska jag hänga mina favorit koppar och Leos plastflaskor. Hihi, fast plastflaskorna tänker jag inte visa här på bloggen:)
Till sommaren får koppstället plats på planteringsbordet. Det kommer bli så fint att hänga små krukor där. Idag känner jag mig lite sliten och trött, kanske på grund av vädret eller vitaminbristen. Blev lite avis på katten Vinny som njöt fridfullt i fåtöljen hela dagen.

15 kommentarer:

 1. Hej Svejs.
  Ett sånt har jag också letat efter....
  Ska gå in i din fina butik o kolla.

  Ha en underbar torsdag.
  Kram kram
  Jessica

  SvaraRadera
 2. Jättefint kopp/flaskställ och underbara muggar och koppar... ♥ :))

  Hoppas att du känner dig piggare idag... Själv inbillar jag mig att jag ska bli pigg av bär av de olika slag, så numera blir det bärmix till yougurten! :)

  Ha det gott och fint!!!
  Kram♥

  SvaraRadera
 3. Hej! Underbara muggar å koppar på ett praktiskt koppställ! Ja tänk vad en katt kan konsten att njuta av livet, slö, slapp å lite likgilltiga kan de vara! Kram Iréne

  SvaraRadera
 4. Halloj!
  Å vilken fin koppställning!!
  Å vad mycket godisbilder du bjuder på!
  SÅ mycket fint!
  Ha en trevlig Helg!
  kram Hilla

  SvaraRadera
 5. Så fint det är, dekorativt!
  Ja nu gäller det att man får i sig de där solstrålarna som kommer..

  kram o trevlig helg

  SvaraRadera
 6. Så snyggt och så praktist när du har småbarn med plastflaskorna! Kanske inte så snyggt att ha dem där men de lär ju bli torra inuti. Hoppas helgen gör att du piggnar till, om hinner vara ledig och koppla av. Kram Maria

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det skulle vara så kul att veta vad du tycker!!!